Kultúra

Befejeződött a Stranger Things harmadik évadának forgatása

A nyolcvanas évek Amerikájában játszódó Stranger Things 2016 óta elég nagy népszerűségre tett szert. Most a filmes-és popkulturális utalásokkal mindig teleömlesztett sorozat harmadik évadának is véget ért a forgatása, írja a screenrant.

„Vége a forgatásnak. Mindenki mondja, hogy „viszlát, bajusz”. Ha bármilyen információra szükségetek van, míg távol vagyok, hogy mi történik Hawkinsban, hívjátok Gary-t. Képtelen befogni a száját” – írta David Harbour, a széria egyik fontos szereplője.

View this post on Instagram

thats a wrap ♥️

A post shared by Millie Bobby Blue (@milliebobbybrown) on

Hogy mikor tér vissza a sorozat a Netflixre, arról pontos információt még nem lehet tudni, csak azt, hogy valamikor a jövő év folyamán.

És hogy kiket láthatunk a Stranger Things harmadik évadában majd?

Az állandó szereplőkké vált Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Noah Schnapp (Will Byers), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Sadie Sink (Max) és Dacre Montgomery (Billy) mellett Jake Busey és Cary Elwes fognak játszani a következő szezonban.

Ismét nosztalgiázhatunk egyet a nyolcvanas évekről
A Summer of '84 előzetese alapján viszont nem lesz túl élvezetes az időutazás.

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik