Kultúra

A híres mémember most a nyíregyházi állatkert reklámarcaként vigyorog ránk félelmetesen

Szántó Eszter
Szántó Eszter

újságíró. 2018. 11. 14. 15:52

„Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád” – szoktuk hallani sokszor a világhírű bölcsességgel bíró idézetet, általában akkor, amikor mindenhez van inkább kedvünk, csak a mosolygáshoz nem. Nos, nem mindenkinek okoz ez akkora problémát, sőt van, aki erről lett híres. A köztudatba Hide the Pain Harold néven berobbanó Arató András nyugdíjas világítástechnikai szakembernek elég volt szélesre húznia a száját, és onnantól nem volt megállás a siker övezte diadalútján.

Aratót az azóta megboldogult Iwiw-en kereste meg ugyanis egy stockfotó-ügynökségnek dolgozó fotós azzal, hogy hasonló arcú modellt keres, írta a róla készült portréban a 444 két évvel ezelőtt. A férfi belegyezett, a fotók elkészültek és kimentek a különböző oldalakra, melynek egyikén nem sokkal később lecsapott rá valaki és Arató hamarosan már Hide the Pain Haroldként látta vissza magát az internetezők körében.

Most pedig ő lett a Nyíregyházi Állatpark reklámarca, nézzék csak:

Harold as a zookeeper

Hi folks, I found a new career, I am going to be zookeeper at Nyiregyhaza Zoo Nyíregyházi Állatpark. Watch why I needed to hide my pain even at this dream job… Hi Folks! Új karriert találtam magamnak állatgondozó lettem a Nyíregyházi Állatpark -ban. Nézd meg, hogy egy ilyen idilli munka közben miért is kellett elrejtenem a fájdalmat olykor…

Közzétette: Hide the Pain Harold – 2018. november 13., kedd

Minket meggyőzött!

Kiemelt kép: Youtube / Behind The Meme

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.