Kultúra

A híres mémember most a nyíregyházi állatkert reklámarcaként vigyorog ránk félelmetesen

„Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád” – szoktuk hallani sokszor a világhírű bölcsességgel bíró idézetet, általában akkor, amikor mindenhez van inkább kedvünk, csak a mosolygáshoz nem. Nos, nem mindenkinek okoz ez akkora problémát, sőt van, aki erről lett híres. A köztudatba Hide the Pain Harold néven berobbanó Arató András nyugdíjas világítástechnikai szakembernek elég volt szélesre húznia a száját, és onnantól nem volt megállás a siker övezte diadalútján.

Aratót az azóta megboldogult Iwiw-en kereste meg ugyanis egy stockfotó-ügynökségnek dolgozó fotós azzal, hogy hasonló arcú modellt keres, írta a róla készült portréban a 444 két évvel ezelőtt. A férfi belegyezett, a fotók elkészültek és kimentek a különböző oldalakra, melynek egyikén nem sokkal később lecsapott rá valaki és Arató hamarosan már Hide the Pain Haroldként látta vissza magát az internetezők körében.

Most pedig ő lett a Nyíregyházi Állatpark reklámarca, nézzék csak:

Harold as a zookeeper

Hi folks, I found a new career, I am going to be zookeeper at Nyiregyhaza Zoo Nyíregyházi Állatpark. Watch why I needed to hide my pain even at this dream job… Hi Folks! Új karriert találtam magamnak állatgondozó lettem a Nyíregyházi Állatpark -ban. Nézd meg, hogy egy ilyen idilli munka közben miért is kellett elrejtenem a fájdalmat olykor…

Közzétette: Hide the Pain Harold – 2018. november 13., kedd

Minket meggyőzött!

Kiemelt kép: Youtube / Behind The Meme

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik