Kultúra

Kulka János visszatér a tévébe

Kedden este, a Bogaras szülők című, TV2-s sorozatban tűnik fel Kulka János. A két és fél évvel ezelőtt sztrókon átesett színész az elmúlt időszakban fokozatosan, újra vállal kisebb szerepeket. Legutóbb Ujj Mészáros Károly X – A rendszerből törölve című filmjében láhatták a nézők.

Kulka a Bogaras szülőkben Csákányi Eszter karakterének figyelmes és gondoskodó férjét fogja alakítani.

A TV2 sorozata annyira merész, hogy repkednek a pedofil és náci viccek
Az iskolai sztorit bemutató Bogaras szülők jót akar, imádni is fogják a nézők, de volt egy-két pillanat, amikor túllőttek készítők a célon.

„Egészen más hátterünk van, teljesen különböző emberek va­gyunk. Más a temperamentumunk is, mégis jól kiegészítjük egymást. Ami belőlem hiányzik, az Jánosban megvan, és fordítva. Rá a józanság, a bölcsesség, a racionalitás jellemző, míg én egy kicsit csapongóbb, kiszámíthatatlanabb típus vagyok. Jancsi nagyon türelmes velem, elviseli a természetemet, de be kell valljam, már többször veszekedtünk is, ahogy ez a házasságban is megesik. A saját dolgainkért, elképzeléseinkért meg szoktunk küzdeni. Nagyon tudunk ragaszkodni az igazunkhoz, és persze erről mindig meg akarjuk győzni a másikat. Van, amikor sikerül, valamikor nem” – nyilatkozta a Borsnak barátságukról Csákányi.

Kulka János januárban a színpadra is visszatér, a Dollár papa gyermekei című produkcióban láthatják a nézők a Trafóban.

Kiemelt kép: Kallos Bea / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik