Kultúra

Ez nem álom, Budapestre jön a Backstreet Boys

Az elmúlt két évtizedének legnagyobb aréna turnéjára készül a Backstreet Boys. A világ legsikeresebb fiúbandájának, mely nemrég ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, január 25-én jelenik meg legújabb, DNA című albuma. Május 11-én a csapat elindul DNA World Tour elnevezésű koncertkörútjára. A több mint 3 hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát, és olyan helyeken lépnek majd fel, mint London, Párizs vagy Berlin.

Ezek persze fontos információk, de még fontosabb, hogy a turné egyik állomása Budapest lesz! A fiúk június 25-én lépnek fel a a Papp László Budapest Sportarénában. Valószínűleg a kilencvenes-kétezres évek zenéjén felnevelkedett generáció tagjainak nagy része sikít fel most önfeledten örömében (netán bánatában), teljesen érthetően, hiszen a Backstreet Boys utoljára 1997-ben lépett fel nálunk a Sportcsarnokban.

„A 26 év alatt – karrierünk minden csúcs- és mélypontján keresztül – meg kellett tanulnunk, hogy ez az egész nem rólunk, az egyénekről szól, hanem mindig az a egjobb, ha csapatként létezünk” – mondta Howie D.

Jegyek november 16-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Kiemelt kép: VINCE BUCCI / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik