Kultúra

Fluor állítja, nem fenyegetett meg senkit a Wellhellóban

Még mindig nem tisztázódtak teljesen a Wellhello feloszlása körüli történések. Néhány nappal ezelőtt távozott a komplett zenekar Fluor és Diaz mögül, akkor a két zenész közleményben biztosította a rajongókat, hogy a formáció megmarad, csak új tagok állnak majd mögöttük. Egy ideje már halmozódtak a konfliktusok az együttes körül, az utolsó cseppet a pohárban az jelentette, mikor Fluorral perrel kezdett fenyegetőzni, illetve a szaxofonost privát üzenetben fenyegette meg.

A Wellhello folytatja, ahogy eddig, csak már az új tagokkal
Újabb közleményben szólalt meg a másik oldal, hogy Fluorék mindig korrekten bántak a zenekarral.

Fluor hétfőn szólalt meg, és az őt ért vádakat egyértelműen tagadta.

Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak olyasmit nem írtam az sms-emben, hogy bántani akarom” – mondta akkor a Blikknek.

Fluor most a Rádió1 Balázsék című műsorában is megszólalt, írta meg a hvg.hu, ahol a következőket mondta:

„Azt nem mondom, hogy szépeket írtam, de életveszélyes fenyegetésről szó sem volt. Felfokozott volt a hangulat, de már megbántam ezeket az SMS-eket. Az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó.”

A zenész a rendőrségi feljelentésről csak annyit mondott, ha van, akkor a tudta nélkül van rendőrségi ügy vele kapcsolatban, annyit tud, hogy a hatóságig eljutott a dolog, de nem kapott információt arról, hogy most hol tart az ügy.

Kiemelt kép: Bodnár Boglárka / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik