Kultúra

Hugh Grant mégis vállalna egy Bridget Jones folytatást?

Két évvel ezelőtt mutatták be a szinglik királynőjeként ismert Bridget Jones-széria harmadik, Bridget Jones babát vár című részét. Sok rajongónak nagy csalódást okozott, hogy Hugh Grant nem vállalta a sármos nőcsábász, Daniel Cleaver szerepét. A színész akkor úgy nyilatkozott, hogy Helen Fielding harmadik Bridget Jones-könyve remek, „ám a forgatókönyv már egész más – legalább is az a forgatókönyv, amit én láttam néhány évvel ezelőtt”.

Lassan mindenki elfogadta, hogy Grant karaktere már nem fogja szóvá tenni minden részben Bridget nagyi bugyijának megkérdőjelezhető szexisségét, de a Vulture cikke szerint a színész egy nemrég tartott sajtótájékoztatón újra felkeltette a reményt, ahol a következőket mondta:

Hugh Grant kimarad a Bridget Jones 3-ból
Hugh Grant kiszállt a Bridget Jones-trióból: a vígjáték készülő harmadik epizódjában már nem játssza el Daniel szerepét.

„Nem tudom. A történettől függ. Egyszerűen nem láttam, hogy működne a tudna az utolsó részben. Nem tudtam, hogyan reagálna Daniel Cleaver [Bridget terhességére]. Azt gondoltam, hogy elmenekülne abból a helyzetből. A másik változatot, amelyben Daniel teljesen megváltozott, és vállalja, hogy gyereke lesz, szintén nehéz volt elképzelni. Azt gondoltam: ez egyszerűen nem ő, és végül feladtuk.”

Hacsak nem kap még egy folytatást Bridget Jones története, Grant azt mondja, a romkomokat befejezte.

„Ha hazamegyek, és bekapcsolom a TV-t … ott vagyok. Csevegek valami nővel. Hálás vagyok ezeknek a filmeknek, de nagyon örülök, hogy befejeztem. Más dolgok, amiket felajánlottak, most sokkal nagyobb izgalmat és kihívást jelentenek a számomra.”

Kiemelt kép: Universal Pictures / Archives du 7eme Art / Photo12

Ajánlott videó

Olvasói sztorik