Kultúra

Rengeteg embert érdekel az Aranyélet magyar valósága

Vasárnap, vagyis október 14-én jött ki az Aranyélet harmadik évada, amibe az előzőekhez képest is durvábban látjuk bele Magyarországot oligarchástól, mindenestől. Írtunk róla, szerettük az első részeket, az HBO viszont minden eddiginél nagyobb sikerről beszél a közleményükben.

Az Aranyélet betalál oligarchának, kirúgott újságírónak és bárkinek, aki itt él
Ha eddig kívül is lehetett maradni, az utolsó Aranyélet-évad már tényleg nem kegyelmez: úgy tolja a tükröt az arcunkba, hogy csak az nem látja benne az országot, aki teljes tagadásban él.

Ahogy a Netflix, úgy az HBO sem adja ki a pontos számait, de abból már lehet valamire következtetni, hogy az Aranyélet új évada többeket érdekelt, mint az idei csúcstartó, a Star Wars – Az utolsó Jedik című film. Leelőzte a nagy port kavart Szolgálólány meséjét, a Westworldöt, vagy a nemrég debütált Castle Rockot és az Éles tárgyakat.

Az Aranyélet a Miklósi család piti ügyeskedéseivel indult, hogy hogyan próbálják a rég megszokott jólétet fenntartani, de ennek az idillnek rég vége. Miklósi Attiláék (Thuróczy Szabolcs) egyre mélyebbre süllyednek, sőt, az előző évad végén a halottnak hitt baráttal (Végh Zsolt) még a mutyizásba is bele akarnak kóstolni. Az HBO rendhagyó módon az összes új részt egyszerre felrakta az HBO GO-ra, úgyhogy nem kell heteként várni a sorozatot.

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik