Kultúra

Meghalt egy stábtag Tom Hanks filmjének forgatásán

Tom Hanks új, You Are My Friend című filmjének forgatásán, egy baleset következtében meghalt James Emswiller. A 61 éves, Emmy-díjas hangmérnök cigizni indult a forgatási szünetben, amikor hirtelen zaj hallatszott és Emswiller, eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant a ház erkélyéről, ahol forgattak, írta meg a Variety. Bár a kórházban még életben volt, de egyre romlott az állapota, és másnap meghalt.

„Borzasztó tragédia, a stúdió még vizsgálja az ügyet. Gondolataink és imáink Jim szeretteivel, barátaival és kollégáival vannak” – fejezte ki a sajnálatát a filmet gyártó Sony egy nyilatkozatban.

Így fog kinézni új filmjében Tom Hanks
Az ő békebeli mosolyára mindig nagy szükség van az ilyen viharos időkben.

Emswiller neve, aki Emmy-díját 2015-ben kapta a Bessie című tévéfilmért, majdnem 80 különböző projekthez fűződik, például a Bosszúállók vagy a Foxcatcher című filmekhez.

Marielle Heller (A tinilány naplója) rendezte You Are My Friend Fred Rogers (Tom Hanks) és Tom Junod újságíró kapcsolatáról fog szólni, akik egy cikk miatt találkoznak, mely mindkettejük életét megváltoztatja. A filmet előreláthatóan 2019. október 18-án mutatják be.

Kiemelt kép: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik