Kultúra

Fekete lyuk készül beszippantani Robert Pattinsont

Úgy tűnik, Claire Denis francia rendező High Life című, első angol nyelvű filmjével biztosra akar menni, ezért két nagy nevet szerződtetett le: Robert Pattinsont (Alkonyat-filmek, Térkép a csillagokhoz) és Juliette Binoche-t (Csokoládé, Az angol beteg, Sils Maria felhői). Hogy ez segít-e a történeten, nem tudni, de a most érkezett előzetes hagy némi zűrzavart a nézőben:

A történet szerint egy csapat bűnöző együtt utazik egy űrhajón, mely a fekete lyuk felé tart, köztük Pattinsonnal, akinek már gyereke is született a fedélzeten. Mindezt úgy, hogy ellopták szerencsétlen spermáját és megtermékenyítettek vele egy másik utast. Szóval nemcsak a végzetük felé tart a banda, hanem még bizarr kísérleteket is végrehajtanak szegényeken, köszönhetően Dr. Dibbsnek (Binoche).

Pattinson és Binoche mellett feltűnik még a filmben André Benjamin, az Outcast frontembere és Mia Goth (A nimfomániás 2., Suspiria) is. A High Life-ot a francia mozikban november 7-én, az Egyesült Államokban pedig 2019. folyamán mutatják be.

Kiemelt kép: MANUEL ROMANO / NURPHOTO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik