Kultúra

Messzi-messzi galaxisba repít minket a Viasat3

Szántó Eszter
Szántó Eszter

újságíró. 2018. 10. 11. 12:15

Jó hír a Star Wars-rajongóknak, hogy a Viasat3 hét filmet is elhoz a kultikus filmszériából még idén. Újra részesei lehetünk a George Lucas által, még 1977-ben megálmodott Galaxisbeli történéseknek, láthatjuk Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi és Padmé Amidala történetét, a Birodalom születését, a Jedi és a Sith rendet, valamint a mindent átjáró Erőt.

A filmmaraton október 6-án vette kezdetét, az előzmény trilógia első részével, majd 13-án folytatódik A klónok támadásával, 20-án pedik a Sith-ek bossszújával. Ezt követi az eredeti trilógia, a IV., V., és VI. rész, október 21-én (Egy új remény), 27-én (A Birodalom visszavág) és november 3-án (A jedi visszatér). Akik a hetvenes-nyolcvanas években ismerték meg a messzi-messzi galaxist, azok biztosan átszellemülten ülnek majd a képernyők előtt, de a fiatalabb generáció is megtapasztalhatja, hogy ezek a filmek bizony a mai napig megállják a helyüket.

November 10-én az új trilógia nyitófilmjével, Az ébredő erővel zárja Star Wars-univerzumbeli utazást a Viasat3, melyben sok ismert karakterrel találkozhatunk, többek között újra láthatjuk Harrison Fordot és a nemrégiben elhunyt Carrie Fishert is.

A filmmaraton mellett nyereményjátékban is részt vehetnek a nézők. A filmek alatt a képernyő alján idézetek jelennek majd meg, aki pedig elküldi a VIASAT3 facebook oldalára üzenetben, hogy melyik szereplőtől származnak a mondatok, az a 6 darab Darth Vader hangulatlámpa egyikével gazdagodhat.

Kiemelt kép: LUCASFILM / COLLECTION CHRISTOPHEL

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.