Kultúra

Lady Gaga rajongói porig alázták a legújabb Marvel-filmet

Az ok nagyon egyszerű: meg akarták buktatni a konkurenciát.

Október 5-én debütál a Bradley Cooper rendezte Csillag születik és a Tom Hardy legújabb filmje, a Venom is. Bár Cooper filmje már így is nagy hájpot kapott, sőt a Rotten Tomatoes-on már most 95%-on áll, nem mindenki bízza a véletlenre a sikerét. A Cooper mellett a filmben másik főszereplőként feltűnő Lady Gaga rajongói be akarták biztosítani a sikert. Erre úgy akartak rásegíteni, hogy a Venomot a földbe döngölték. Hogy összehangolt akcióról van szó, mi sem bizonyítja jobban, mint az egymáshoz nagyon hasonló, negatív kritikák feltűnése a Twitteren. Itt a legtöbben olyanokat írtak, hogy Marvel-rajongók ellenére az év legrosszabb fimjének tartják a Venomot.

“A legnagyobb Marvel-fan vagyok, viszont éppen most láttam a Venomot és nem tudom, mit mondjak” – írták csalódottan többen is.

Később valaki elismerte, hogy több Lady Gaga-rajongóval együtt hamis profilokkal próbálták lejáratni a Venomot. Persze annak rajongóit sem kell félteni, rögtön vissza is vágtak közülük, hogy akkor ők meg kétszer is megnézik a filmet a nyitó hétvégén.

Kiemelt kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik