Kultúra

A Baby Driver színészét már Steven Spielberg is felfedezte magának

Ansel Elgort karrierje még egy nagyon megható tinifilmmel, a Csillagainkban a hibával kezdődött. Itt figyeltek fel Shailene Woodley színésznőre is, sorra kapják mindketten a fontos szerepeket. Elgort leginkább az Oscarra is jelölt Baby Drivernek (Nyomd, bébi, nyomd) köszönheti, hogy jobbnál jobb rendezők kérik fel. Steven Spielberg például máris beválogatta a West Side Story remake-jébe, a színész a musical első bejelentett sztárja – írja az Indiwire.

Végre itt egy akciófilm, aminek nem csak töke, szíve is van
A Nyomd, bébi, nyomd olyan vagány, tökös, és izgalmas, amilyen a nagy akciófranchise-ok is csak szeretnének.

A film a híres 1957-es musicalt és az 1961-es filmet idézi fel. A legelső Broadway-darabot Arthur Laurents és Stephen Sondheim írta, Leonard Bernstein szerezte a zenét. A West Side Story első filmadaptációját  Robert Wise és Jerome Robbins jegyzi, Tony szerepét pedig Larry Kert játszotta. A mozi tizenegy Oscar-jelölést hozott, és elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat.

Spielberg remake-je biztos kezekben van, a forgatókönyvet az a Tony Kushner írja, akivel már többször dolgozott együtt a rendező, és a Lincolnt, illetve a Münchent is jelölték a legjobb forgatókönyv díjára. A film forgatása 2019 nyarán kezdődik.

Kiemelt kép: Victor Chavez/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik