Kultúra

A Breaking Bad Jesse Pinkmanje megy a robotok közé harcolni

A Breaking Bad (Totál szívás) Jesse Pinkmanje csatlakozik az HBO szuperprodukciójához a Deadline információi szerint. Aaron Paul a Westworld harmadik évadában fog feltűnni, és bár egyelőre titok, hogy milyen szerepet – android lesz-e vagy sem – osztottak rá, állítólag állandó szereplő lesz, sokáig láthatjuk a sorozatban.

A Westworld Jonathan Nolan és Lisa Joy sorozata Michael Crichton 1973 sci-fije nyomán készült, és a közppontban az öntudatra ébredt androidok és az emberek ellentmondást nem tűrő hatalomvágya állnak. A felnőtt játszótér jól indul, a gazdagok szeme felcsillan, mikor belépnek Westworld kapuin, és kiderül számukra, hogy itt következmények nélkül jöhet ki belőlük az igazi énjük: embert ölhetnek, mehetnek bordélyházba, portyázhatnak, mert ami Westworldben történik, az ott is marad. A gond csak annyi, hogy a vidámpark robotjai fellázadnak, és egy több évados harc veszi kezdetét.

A Westworldnek jól áll, ahogy elszabadul a pokol
A sorozat második évada már nem azokra a slusszpoénokra épít, amit le tudnak lőni a fórumozók, míg az emberek és androidok háborúja szórakoztatóbb, mint azt kinéztük volna a Westworldből. Kritika.

A sorozatban Anthony Hopkinst is láthattuk, és Aaron Paul olyan nevekhez csatlakozik, mint Evan Rachel Wood (Dolores), Ed Harris (Man in Black), Jeffry Wright (Bernard) és Tessa Thompson (Charlotte). Azt, hogy mikor jön a harmadik évad, még nem tudjuk.

Kiemelt kép: Tasia Wells/WireImage/Getty Imagaes

Ajánlott videó

Olvasói sztorik