Kultúra

Félre a Vámpírnaplókkal, új vérszívós sorozat érkezik

Jön a Legacies - A sötétség öröksége, amely idehaza az HBO GO-n lesz látható. Trailer.

Kilenc évvel a roppant népszerűvé vált Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) és annak öt éve futó testvérsorozata: A sötétség kora (The Originals) után idén útjára indítja harmadik vámpíros sorozatát a Warner Bros. tévés hálózata, a The CW. A Legacies – A sötétség öröksége című széria októberben fog startolni és itthon az HBO GO-n lesz nézhető, ezért már egy feliratos teaser is megjelent hozzá.

Az új széria a hagyományokat folytatva a Salvatore bentlakásos iskolában játszódik majd és egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét meséli el, a középpontban A sötétség korából ismerős Klaus Mikaelson (Joseph Morgan) 17 éves lányával, Hope Mikaelsonnal (Danielle Rose Russell). A sorozat nagy kérdése az lesz, hogy vajon a suliba járó tiniboszorkányok, vámpírok és vérfarkasok utóbb hőssé válnak majd, vagy megmaradnak gonosz teremtményeknek, amiknek születtek.

A korábban a Vámpírnaplókat is együtt kidolgozó és író Julie Plec és Kevin Williamson újabb közös produkciójaként közelgő Legacies – A sötétség öröksége október 26-tól lesz elérhető az HBO GO-n.

Kiemelt kép: Warner Bros. Television/HBO Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik