Kultúra

Az X-akták Mulderje Magyarországra jön és megmutatja, milyen zenész

David Duchovny és zenekara jövőre ad koncertet Budapesten.

Jövőre Magyarországra látogat és koncertet ad a fővárosban David Duchovny. Az X-aktákkal befutott,

kétszeres Golden Globe-díjas színész február 11-én a MOM Sportban lép színpadra.

Az alternatív rockot játszó művész saját zenekara élén érkezik hazánkba. Az énekes, dalszerző filmes és irodalmi sikerei után néhány éve zenészként is tevékeny, és erre a szakma, valamint a közönség egyaránt felfigyelt. Duchovny a Danubius Music szervezésében érkezik Budapestre – számolt be róla az MTI.

Duchovnyról általában a nagy sikerű X-akták Fox Mulder ügynöke, a Kaliforgia Hank Moodyja és még számos sorozat, sikerfilm jut az emberek eszébe, holott már két lemezt is készített saját dalokkal. A Hell or Highwater című debütáló albuma 2015-ben, az Every Third Thought című második lemeze pedig idén februárban jelent meg és jelenleg már a harmadik albumán dolgozik együtteséve. A tervek szerint utóbbit mutatja be jövőre egy újabb európai turné keretében.

Ő az egyetlen színész, aki mind a vígjáték, mind a dráma kategóriában elnyerte a tévésorozatok legjobb színésznek járó Golden Globe-díját. Két évvel ezelőtt csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán is. Duchovny íróként szintén ismert: harmadik könyve Miss Subways címmel idén májusban jelent meg.

Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/Don Arnold

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik