Kultúra

Liza, a rókatündér kitöröl a rendszerből

Rád fogja a pisztolyát, csúnyán néz, meg ilyenek. Nagy baj lesz itt.

Poszter és előzetes érkezett Ujj Mészáros Károly új filmjéhez, az X – A rendszerből törölve című alkotáshoz. A rendező megtartotta a főszereplő Balsai Mónit előző filmjéből, azonban hangulatban és sztoriban teljesen más irányba ment el. Az X egy kőkemény, borzongatós thrillernek tűnik, most elég mozgalmas posztert is kaptunk hozzá.

Valamint van egy egyperces, beharangozó előzetes is, jó sok vérrel, öngyilkossággal, és feszültséggel:

A filmben Balsai egy tehetséges nyomozót alakít, aki meglát egy összefüggést a Budapesten történő öngyilkossághullámban, és társával (Schmied Zoltán) nyomozni kezd az ügyben. Szerepéről a színésznő ezt nyilatkozta:

Évától talán sokan azt várják, hogy egy belevaló, kemény csaj, egy szuperhős. De számomra épp arról szól az X – A rendszerből törölve, hogy egy komoly problémákkal küzdő, hétköznapi ember is képes lehet megváltoztatni a világot. Ha bátrak vagyunk, a legreménytelenebbnek tűnő helyzeteket is meg tudjuk fordítani.

Az alkotásban a főszereplőkön túl szerepel még Molnár Áron, Olasz Renátó, Fekete Ernő, Szabó Győző, Básti Juli, Szirtes Ági és Schneider Zoltán is. Az X – A rendszerből törölve november 1-én érkezik a magyar mozikba.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kép: InterCom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik