Kultúra

Ed Sheeran saját magát fogja játszani egy vígjátékban

A filmet ráadásul a Trainspotting rendezője csinálja, akit nemrég rúgtak ki az új Bond-film éléről.

Megkapta első komolyabb filmszerepét Ed Sheeran. Az énekes-dalszerző Danny Boyle új projektjében, egy egyelőre cím nélkül futó filmben fogja játszani saját magát. A film egy férfiről (Himesh Patel) szól, aki egy nap úgy ébred fel, hogy ő az egyetlen ember, aki emlékszik a Beatles-re. Elkezdi hát játszani a dalaikat, és olyan jól megy neki, hogy maga Ed Sheeran fedezi fel, és viszi koncertezni.

Sheeran már több sorozatban is cameózott, még a Trónok harcában is, de elmondta, hogy ez a nagyobb szerep már nehezebb dió volt:

Tehát így több napot töltöttem a forgatáson, tehát ilyen 12 órás munkanapokat

– nyilatkozta a zenész, aki jelenleg egy saját magáról szóló dokumentumfilmen is dolgozik, ami a legújabb lemezének felvételéről szól majd.

A Beatles-film forgatókönyvét Richard Curtis (Rockhajó, Bridget Jones, Mr Bean nyaral, Igazából szerelem) írja, a rendező az a Danny Boyle lesz, aki a Trainspottinggal és a Gettómilliomossal vált világhírűvé, és akiről nemrég még úgy tűnt, hogy a 25. James Bond-filmet is rendezni fogja. Onnan kreatív nézetkülönbségek miatt rúgták ki, állítólag azért, mert nem akarta kinyírni James Bondot. Most viszont reméljük, Ed Sheerannel megtalálja a számításait.

A stúdió meg akarta ölni James Bondot, ezért lelépett a rendező
Kiderült, mi állhatott Danny Boyle és az MGM szakításának hátterében.

Kép: Getty Images/FilmMagic/C Flanigan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik