Kultúra

Legendás rocksztár vette feleségül a Kill Bill sztárját

A pár a hétvégén házasodott össze titokban, az Instagram miatt tudódott ki a dolog.

Hozzáment Daryl Hannah egy privát ceremónia keretei közt Neil Young zenészhez, tudta meg a Mirror nevű brit lap. A nálunk főként a Kill Bill Elle Driverjeként ismert színésznő Kaliforniában házasodott meg. A házasságukat eredetileg magánügyként akarták kezelni, de aztán mindenki elkezdett nekik gratulálgatni Instagramon és Facebookon, így nem igazán sikerült titokban tartani a dolgot.

Yaaaaaaaaaaay a szó minden értelmében. És bocsánat, hogy nem lehettem ott. Szeretlek

– írta Sally Kohn, a CNN munkatársa az alá a fotó alá, amit Hannah a hétvégén posztolt. Ezen felül Mark Miller gitáros is gratulált a párnak Facebook-profilján, valamint Young blogjának adminisztrátora is megerősítette a hírt.

someone’s watching over us…. love & only love

Daryl Hannah (@dhlovelife) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2018, időpont: 12:21 (PDT időzóna szerint)

Young és Hannah 2014-ben jöttek össze, miután a zenész elvált akkori feleségétől, akivel több mint harminc évig éltek együtt. A pár közös filmet is csinált a Netflixxel idén. A Paradox című félig fantasy, félig koncertfilmet a kritikusok rühellték, a South by Southwest fesztiválon viszont Hannah-t, akinek ez volt az első rendezése, rangos díjra jelölték.

Daryl Hannah és Neil Young a Paradox premierjén. Kép: Matt Winkelmeyer/Getty Images for SXSW

A grunge keresztapjaként ismert Neil Young több mint ötven éve zenél, szólólemezeivel és együttesével is nagy sikereket ért el. Több filmhez komponált zenét, például Jim Jarmusch Halott emberéhez, valamint az Ahol a bölény düböröghöz.

Kiemelt kép: Miramax

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik