Kultúra

Tizenkét év után véget ér az Agymenők

Tizenkettedik évadával véget fog érni az Agymenők. A nagy sikerű amerikai sitcom 2007-ben kezdődött, hatodik évada óta minden évben több mint 18 millió nézőt hozott epizódonként, valamint 46 Emmy-jelöléséből hetet váltott díjra. Az utolsó évad szeptember 24-én kezdődik.

A szexuálisan frusztrált fiatal tudósok kalandjait feldolgozó széria állítólag azért nem folytatódik, mert a főszereplő Sheldon Coopert alakító Jim Parsons ott akarta hagyni a produkciót, és nélküle úgy gondolták, nem is érdemes folytatni. A színész nyilván nem pénzügyi problémák miatt akart lelépni, hiszen a főszereplők a végére már epizódonként egy millió dollárt kaptak.

A szereplőgárdával, az írókkal és a stábbal együtt elképesztően hálásak vagyunk a sorozat sikeréért, és a célunk az, hogy egy epikus, kreatív utolsó évadot és finálét kerítsünk a sorozatnak.

– írta a CBS tévécsatorna, illetve a sorozatot gyártó produkciós cég sajtóközleményükben.

Holott az Agymenők számos rajongóval bír, köztük a már elhunyt Stephen Hawkinggel és Bill Nye-jal, akik meg is jelentek egy-egy epizódban, vannak, akiknek eddigre már a hócipőjük is tele lett a konzervnevetésekkel operáló, gyakran bugyuta, humortalan, sőt egyesek szerint szexista sorozatból.

Az Agymenők végre véget ér. Isten létezik, srácok. Isten létezik.

– írja egy Twitteres felhasználó.

kérlek, hívjátok fel a borzalmas humorérzékkel rendelkező barátaitokat, és fejezzétek ki részvéteteket. az Agymenők véget ér, és ez nagyon rosszul fog esni nekik

– teszi hozzá egy másik.

Aki viszont kitartana még tovább a sorozat mellett, és tényleg hajlandó lemenni kutyába azért, hogy ezután is megkapja az éves Agymenők-adagját, annak sok sikert kívánunk Az ifjú Sheldon című előzménysorozat szintén szeptember végén érkező új évadához.

Sheldon már gyereknek is iszonyú idegesítő, csak kevésbé vicces
Az Agymenők előzménysorozata nem elégszik meg a konzervnevetéssel, mélyebbre akar ásni az elviselhetetlen zseni gyerekkorában.

Kép: CBS

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik