Kultúra

Novemberben érkezik a Kártyavár utolsó évada

Ebben már csak Robin Wright kavar, Kevin Spacey nélkül.

A Kártyavár (House of Cards) ötödik évada már elég silány volt, de az igazi gyomrost nem a minőségi hanyatlás, hanem Kevin Spacey zaklatási botrányai vitték be a Netflix sikersorozatának. Nemcsak a bukott színészt írták ki villámgyorsan a sztoriból, de bejelentették, hogy az idei évad egyben az utolsó is lesz. A forgatás már júniusban befejeződött, most pedig közzétették a tökéletesen időzített premierdátumot is: november 8-án, mindössze pár nappal az amerikai időközi választások már nézhetjük, hogy a Spaceytlenített Robin Wright hogy tör hatalomra Washingtonban.

The Final Season. November 2.

Közzétette: House of Cards – 2018. augusztus 7., kedd

A politikai sorozat hatodik évada nyolc részből fog állni és a fontosabb szerepekben Wright mellett Michael KellyJayne Atkinson, Patricia ClarksonConstance Zimmer láthatóak. Új karakterekként Diane Lane és Greg Kinnear is csatlakozott a társulathoz, szerepeikről csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy egy testvérpárt alakítanak.

Az elmúlt öt évben a Netflix zászlóshajójává vált sorozatot temérdek díjra, köztük 53 Emmy-re és három Golden Globe-ra jelölték.

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik