Kultúra

Kiszáll az egyik legnépszerűbb sorozat főszereplője

Andrew Lincoln a Walking Dead 9. évadát még végigcsinálja, de aztán már inkább a családjával töltene több időt. Kérdés, kell-e egyáltalán folytatni Rick Grimes nélkül?

A színész a San Diegó-i Comic Conon beszélt a korábban már pletykaként terjedő döntéséről a rajongóknak. Andrew Lincoln a kilencedik évadánál járó The Walking Dead elejétől kezdve játszik a sorozatban, de most már lehet tudni, hogy még meddig: „A most következő lesz az utolsó évad, amiben Rick Grimest játszom” – mondta Lincoln. „Imádom ezt a show-t, ez a mindenem. Imádom az embereket, akikkel dolgozunk benne, és különösen szeretem azokat, akik nézik. (…) De tíz éven át együtt lélegeztem ezzel a produkcióval, ez volt az életem” – folytatta. A további terveiről annyi biztos egyelőre, hogy egy darabig csak pihenni szeretne, és a családjával töltene több időt.

Egy felmérés szerint egyébként a Walking Dead-rajongók 44 százaléka nyilatkozott úgy, hogy nem nézné tovább a sorozatot Rick Grimes nélkül, 72 százalékuk szerint pedig a kilencedik évad után be kéne fejezni mindenki kedvenc poszt-apokaliptikus zombisorozatát.

Borítófotó: Albert L. Ortega/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik