Kultúra

George Clooney hivatalosan is minden idők legtöbbet kereső színésze lett

Listát tett közzé a Forbes a világ száz legjobban kereső hírességéről. Holott a listán más érdekességek is vannak, a legfeltűnőbb elem az, hogy George Clooneynak végre sikerült minden idők legjobban kereső színészévé válnia. Clooney 2017 júniusa óta 239 millió dollárt keresett, ám az összegnek csupán egy része származik alakításaiból: a színész egy tequilacég tulajdonosa is, ami szintén szépen hoz a konyhára. Összehasonlításképpen az 53 ezres lakosú Marshall-szigeteknek körülbelül pont ennyi a GDP-je.

Clooneynak ez az összesített lista második helyére elég csupán, mivel azt a bokszoló Floyd Mayweather vezeti, aki egy év alatt 275 milliót gyűjtött össze. Harmadik helyen a reality-sztár Kylie Jenner áll, és negyedik lett a még mindig óriási népszerűséggel bíró tévés bírónő, Judy Sheindlin.

A százas listán szereplő hírességek összesen 6.3 milliárd dollárt kerestek egy év alatt. A százból csupán 15 személyiség nő, ami eggyel kevesebb, mint tavaly volt. A top tízbe két focista is bekerült, méghozzá Lionel Messi és Cristiano Ronaldo.

Kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik