Kultúra

A szeptember 11-ei terrortámadásokra maszturbálnak Az emberi százlábú rendezőjének új filmjében

Igen, jól olvasták a címet. Pontosan olyan gusztustalan, mint amilyennek hangzik.

Ha valakit esetleg érdekelne, mivel tölti az idejét Az emberi százlábú című minősíthetetlenül öncélú és gusztustalan horrorsorozat rendezője, Tom Six, akkor itt van, tessék, ezzel:

A The Onania Club előzetesében tehát négy nő maszturbál, miközben a szeptember 11-ei terrortámadások felvételét nézik, aztán jön egy Schopenhauer-idézet, ami talán azt lenne hivatott jelezni, hogy itt egy „komoly” „műalkotásról,” nem pedig pusztán egy pofátlan, hatásvadász sértegetésről van szó. A sztoriról és a karakterekről nem derül ki semmi, a kép minősége pedig olyan, mintha a lehető legolcsóbb digitális hobbikamerával vették volna fel az egészet.

Tom Six már korábbi filmjeivel, és a politikai korrektséget egy 4chanes kommentelő értelmi szintjén leszóló nyilatkozataival bebizonyította, hogy nem több egy közönséges provokátornál, és úgy néz ki, nem ezzel a művel akarja megcáfolni ezt.

Ha esetleg bárki teljes hosszában nézné meg a The Onania Clubot, nem kell sokat várni: a filmet még idén be fogják mutatni, remélhetőleg minél kevesebb helyen.

Kép: Six Entertainment Company

Ajánlott videó

Olvasói sztorik