Kultúra

Soha többet nem forgatnak már Trónok harcát

tn-tr01 (technet, sorozat, tévé, tv, televízió, internet, torrent, kalóz, trónok harca)
tn-tr01 (technet, sorozat, tévé, tv, televízió, internet, torrent, kalóz, trónok harca)
Leforgott az utolsó évad, most volt együtt utoljára a stáb.

Végleg befejeződött az HBO sikersorozatának felvétele Írországban. A Trónok harca utolsó, nyolcadik évadának minden jelenetét leforgatták, ezzel véget ért a stáb 2011-ben kezdődött westerosi utazása, ezentúl mindenki megy a maga útjára. Az érzelelmdús mérföldkőről a Watchers on the Wall nevű rajongói oldal tudósított először, majd az Aryát játszó Maisie Williams Instagramon erősítette meg a hírt.

Habár a hivatalos zárópartyt már múlt vasárnap megtartották, a héten még számos színésszel vettek fel pluszjeleneteket az évadhoz. A hírek szerint a legutoljára felvett jelenetek a Királyvárban játszódnak, ahol a jelek alapján jelentős pusztítás fog történni a széria folyamán.

Soha többet nem forgatnak már Trónok harcát 1

Kép: Chris Hagan/Watchers on the Wall

Az új évad mindössze hat részes lesz, és valamikor 2019-ben érkezik a tévéképernyőkre. Az alacsony epizódszám nem jelenti azt, hogy spóroltak volna az évadon: a már amúgy is tízmillió dolláros részenkénti gyártási költség itt valószínűleg még magasabb lesz, mivel egy epizód akár kilencven perces, vagy két órás is lehet a készítők szerint.

Címlapkép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik