Kultúra

Várja az Adria! Foglaljon, és spóroljon! Last minute apartmanárak és 35 EUR értékű ajándék kupon (x)

Megérkezett a nyár, ha eddig nem tette, most már itt az idő a nyaralás megtervezésére! Remek alkalom arra, hogy idén is Horvátországot választhassa, hogy az Adriagate honlapján keresztül történő apartmanfoglalás esetén most megspórolhat 35 EUR-t.

Az Adriagate Utazási Iroda különleges kedvezményt nyújt most önnek, amellyel megspórolhat 35 EUR-t, amennyiben apartmant, nyaralóházat vagy villát foglal a Adriai-tengerparton. Az ajándékkupon a Last minute kedvezményekkel is kombinálható.

Fontos, hogy az Adriagate honlapján, a szálláskínálatban keresse a SMART CHOICE jelzéssel rendelkező szállásokat, és a foglalás során vigye be a FB35B kódot az „Adjon meg egy kedvezménykódot“ mezőbe. A kód bevitelét követően látni fogja, hogy a szállásdíj rögtön 35 EUR-val csökken. A foglalás teljes értéke nem lehet kisebb, mint 400 EUR, és az akció csak a 2018.07.15-ig beérkező foglalásokra érvényes, ezért siessen, és használja ki gyorsan ezt a különleges lehetőséget, még mielőtt túl késő lenne!

*Az ajándék kupon csak a közvetlenül az adriagate.com honlapon keresztül beküldött foglalásokra érvényes, és nem vonatkozik az egyéb, az Adriagate kínálatát is értékesítő oldalakon keresztül beérkező foglalásokra.

Az Adriagate Utazási Iroda immár 17 éve sikeresen működik. A főiroda Splitben található, de ezen kívül Vodicében, Rogoznicában, Trogirban, Hvaron, Tučepiben, Omišban és Primoštenben is van fiókirodájuk.

Az utazási iroda fő profilját a horvátországi apartmanok, nyaralóházak és villák jelentik, és az iroda hosszú évek óta egyike azoknak az utazási irodáknak, amelyet a vendégek, és ezen belül a magyar vendégek is elsőként választanak, ha az Adriai-tengerparton szeretnének apartmant foglalni maguknak.

Top 10 – a magyar vendégek által legkedveltebb 10 horvátországi úti cél:

(Az úti célok nevére kattintva lehet megtekinteni a szálláskínálatot.)

1. Vodice

2. Rogoznica

3. Primošten

4. Trogir i Čiovo-sziget

5. Makarska riviéra

6. Crikvenica

7. Pag-sziget

8. Krk-sziget

9. Hvar-sziget

10. Senj

Válassza ki az önt érdeklő adriai úti célt, és ne hagyja ki ezt a különleges pénzmegtakarítási lehetőséget!

A nyaralás talán sosem volt ennél megfizethetőbb!

Az Adriagate Utazási Iroda teljes szálláskínálata: https://www.adriagate.com/Adriai-tenger-hu/Szallasok-Adriai-tenger

Ajánlott videó

Olvasói sztorik