Dwayne Johnson összeáll Wonder Womannel

Dwayne Johnson nem bízza a véletlenre, az egyre népszerűbb Gal Gadot-val forgat.

A Csodanőt megformáló Gal Gadot egyelőre még a Wonder Woman második részét forgatja, de 2019 áprilisában Dwayne A Szikla Johnsonnal kezdenek bele egy akció-vígjátékba – írja a Deadline. Johnson egy ügynököt alakít majd, aki a világ legkeresettebb műkincstolvaját próbálja kézre keríteni. Ő lehet majd Gal Gadot. A Universal 2020 júniusára tervezi a bemutatót.

Dwayne Johnson nem bízta a véletlenre, korábbi filmjei, a Felhőkarcoló (Skycraper) és a Központi hírszerzés (Central Intelligence) rendezőjével, Rawson Marshall Thurberrel dolgozik tovább. Gal Gadot-nak ez lesz az első igazán nagy dobása a DC univerzumán kívül, és jön mellé még egy színész, de egyelőre a nevet még titkolják. Annyit tudni, hogy a műkincsrablós sztorinak Red Notice lesz a címe. A Variety 20 milliós gázsit emleget Dwayne Johnsonnál, amin nem is kell annyira meglepődni Johnson legutolsó dobása óta. A Jumanji – Vár a dzsungel című film volt 2017 egyik nagy meglepetése: világszerte 962 millió dollárt hozott, ami olyan filmek mellett jött fel az éves lista ötödik helyére mint a Star Wars: Az utolsó Jedik.

A dzsungelt csak Dwayne Johnsonnal lehet kibírni
Megnéztük az új Jumanjit, és azt kell mondjuk, hogy korántsem annyira béna. Egy kis Indiana Jones, egy kis számítógépes játék és egy kis Szikla. Spoilermentes kritika.

Kiemelt kép: Getty Images