Kultúra

47 évesen meghalt a Kemény motorosok színésze

A Deadline számolt be róla, hogy elhunyt Alan O’Neill amerikai színész, aki legismertebb szerepét, Hugh karakterét a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című akció- és drámasorozatban játszotta.

O’Neillt a barátnője találta meg holtan szerda éjjel a Los Angeles-i lakásukban. A halálának pontos oka egyelőre nem ismert, ugyanakkor a 47 éves színész régóta egészségügyi problémákkal küzdött, ezért a hatóságok kizárták, hogy bűncselekmény áldozata lett.

Alan O’Neill a ’90-es évek második felében kezdett színészkedni és az elmúlt két évtized során olyan, főleg tévésorozatokban tűnt fel, mint a Rebel Heart (2001), a Keen Eddie (2003), az Inspector George Gently (2009), a Mr. és Mrs. Bloom (2010) és a Tim and Eric’s Bedtime Stories (2014). Mozifilmekben a 32A című 2007-es drámában, a Kettős játszma című 2012-es és az Urge című 2016-os thrillerekben játszott.

A Kemény motorosok mellett legtovább a Fair City című drámasorozatban játszott, amelynek mintegy hetven epizódjában alakította Keith McGrath figuráját.

Kiemelt kép: Getty Images/David Livingston

Ajánlott videó

Olvasói sztorik