Kultúra

Jared Leto saját Joker-filmet kaphat

A Warner az Öngyilkos osztag megosztó alakítását vitetné tovább LEtóval.

A Warnernek tetszett Jared Leto verziója az őrült Jokerből, legalábbis erre enged következtetni, hogy a Variety értesülése szerint Leto saját Joker-filmet kaphat a stúdiótól, melyben a 2016-os Öngyilkos osztag-beli figura mélyebb kibontására kapna lehetőséget. A Joker-film része annak a projektnek, melyben a felemás eredméyneket hozott Öngyilkos osztag figuráit vinnék tovább.

Természetesen érdemi sztorileírást nem adott ki a cég, így csak remélni lehet, hogy a dolog nem valami kínkeserves próbálkozás lesz csupán, hogy még egy kis pénzt sajtoljanak ki a franchise-nak még aligha mondható filmből. Közben ugye a Harley Quinn-spinoff is úton van, és egy másik Joker-filmről is esett már szó, abban ugyanakkor nem Leto lenne a főhős, hanem, ha minden igaz, Joachin Phoenix, és a Todd Phillips neve alatt futó filmben eleve egy teljesen más megközelítésben, nem a jelenleg ismert DC univerzum részeként, esetleg más korban láthatnánk a dilis bohócot – már ha elkészül, ami egyelőre egyáltalán nem teljesen biztos, jó ideje nem érkezett hír a dolog állásáról.

Jared Leto azért is kaphatná meg a saját filmjét, mert bár az Öngyilkos osztag elkészülte előtt róla és karakteréről lehetett  legtöbbet hallani, a kész filmben végül egészen elhanyagolható szerepe volt a jó Puddinnak, Leto pedig már akkor kifejezte vágyát, hogy alkalomadtán némiképp fontosabb, netán főszereplőként is mutatna ezt-azt abból, hogy mit is gondol ő erről a figuráról. Hogy ez mikor válhat valósággá, egyelőre nem tudni, a stúdió egyelőre írót keres az ötlethez. Elvileg 2019-ben a második Öngyilkos osztag-filmet tervezték forgatni, hogy ez a mostani film az előtt vagy után kerülne gyártásba, arról egyelőre nincs hír. Letót legutóbb a Szárnyas fejvadász: 2049-ben és a Netflix The Outsider című jakuza-filmjében láthattuk.

Jared Leto jakuzának állt és fürdik a vérben, de minek
A kérdés nem vélemény: a Netflix The Outsider című új filmjéből tényleg nem derül ki a válasz. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik