Kultúra

Előadás közben indult meg a szülés a Centrál Színházban

Szombat este a Dolgok, amikért érdemes élni című darab című előadáson indult meg egy szülés egy kismamánál a Centrál Színházban, írja a Bors. Egy házaspár a kilencedik sorban ült, Pokorny Lia pedig éppen a sorok között sétált, amikor fel kellett állniuk.

A színésznő elmondta:

a hölgy kedvesen mentegetőzött: bocsánat, elfolyt a magzatvíz. Próbált megnyugtatni, hogy nem az első gyerek, már rutinosak. Ez egy improvizációs előadás, de erre még én sem számítottam. Ilyen a praxisunkban még nem történt.

Hozzátette, hogy nagyon drukkolt nekik, és azt is kinyomozták, kik ők. Kiderült, hogy még aznap este megszületett a baba.

A kismama június 20-ra volt kiírva, még három hete volt a szülésig.

Hallottuk, hogy mennyire jó ez a darab, nem akartuk kihagyni. Az orvosommal még viccelődtünk is, mi lesz, ha pont akkor, 2-án indul be a szülés. Azt mondta, semmi gond, aznap ügyeletes

– mesélte az újdonsült az anyuka, aki szerette volna végignézni a darabot, de egyszer csak érezte, hogy elfolyt a magzatvíz.

Fel kellett állítanunk a sort, míg kiértünk, Lia odasétált hozzánk. Mondtam neki, hogy mi történt, mire megtapsoltak. Háromnegyed nyolc körül jöttünk el, és tíz óra tizennégy perckor megszületett a második kislányunk. Ez egy filmbe illő történet

– tette hozzá.

A darab producere, Bereczki Zoltán elhívta a párt egy következő előadásra, hogy lássák a darab végét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik