Kultúra

Magnum visszatér és bajusz helyett borostával támad

Még Higgins is csaj lesz az új sorozatban, amelynek itt az első előzetese.

Még októberben jelentette be a CBS tévés hálózat, hogy a rebootolós trend jegyében újraindítják a ’80-as évek egyik legnépszerűbb akció- és krimisorozatát: a Magnumot, amelyben nagy újításként női karakterré változtatják az anno John Hillerman által megformált Higginst. Most, félév elteltével kijött az új sorozat első előzetese, amelyből kiderül, hogy az eredeti sorozat rajongói számára feltehetően még azt lesz a legkönnyebb lenyelni, hogy John Higginsből Juliet keresztnévvel egy szexi ex-kémet csináltak.

A Hawaii Five-0 és a MacGyver című sorozatok rebootjait is kidolgozó Peter LenkovEric Guggenheim páros által kidolgozott új Magnumban Jay Hernandez (Motel-filmek, Öngyilkos osztag) lép Tom Selleck örökébe Thomas Magnumként, aki igazából csak nevében fog egyezni a lassan 40 éve megismert figurával. Minden egyéb más lesz, még akkor is, ha az olyan apróságok, mint pl. a tűzpiros Ferrari és a birtokon a két dobermann, Zeusz és Apollo (új kiadásokban persze, de amúgy) stimmelni fognak.

Az olyan nem túl ismert színészek, mint Perdita Weeks (Juliet Higgins), Zachary Knighton (Rick Wright) és Stephen Hill (TC Calvin) mellékszereplésével készülő új Magnum várhatóan az ősszel fog startolni.

A sorozat pilotepizódját Justin Lin (Halálos iramban 3-4 és 5-6, Star Trek: Mindenen túl) rendezi.

Kiemelt kép: CBS Television Studios/Universal Television

Ajánlott videó

Olvasói sztorik