Kultúra

Bombatámadással riogatott a Szilícium-völgy sztárja, letartóztatták

T. J. Miller egy üveg bor után látta jó ötletnek feltácsázni a rendőröket, hogy bomba lehet a vonaton.

T. J. Miller négy évadon keresztül játszotta a Szilícium-völgy című sorozat legviccesebb figuráját, de akkora őrültségre még a filmbéli Erlich Bachman sem vetemedett, amekkorával most a színészt vádolják. A hatóság szerint Miller bombafenyegetésről tett hamis bejelentést a rendőrségen. Március 18-án utazott a vonaton, és innen hívta fel a 911-et azza, hogy egy nő szerinte bombát hozott fel a a járatra. A rendőrök két vonatot is átkutattak, de nem találtak semmiféle robbanószerkezetet. Ezt követően a New York-i LaGuardia repülőtéren tartóztatták le a 36 éves színészt, aki később 100 dolláros óvadékkal szabadult. A hatóság szerint Miller ittasnak hangzott a telefonban a bejelentéskor, és mikor a diszpécser rákérdezett erre, be is vallotta, hogy ivott egy üveg vörösbort. Arra a kérdésre, hogy mentális betegségben szenved-e, azt felelte:

Nem, egyáltalán nem, ez az első alkalom, hogy ilyen bejelentést teszek. Mindenkiért aggódom ezen a vonaton, valakinek át kell vizsgálnia ezt a hölgyet.

Mivel Miller rossz járatszámot adott meg elsőre, a rendőrök két szerelvényt is átvizsgáltak – eredménytelenül. Az egyik vasúti dolgozó szerint a színészt le is kellett szállítani később a vonatról, mert részegen veszekedett egy nővel. Millernek nem ez az első botránya az utóbbi hónapokban, decemberben például szexuális zaklatással vádolta meg egy pornószínésznő.

Borítókép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik