Kultúra

Seth Rogen és Borat a Sátánnal hülyéskedik

Hatalmas sztárparádét csap a Netflix.

Kijött az előzetese Seth Rogen estjének, a Hilarity for Charitynek, amit leginkább a komikusok A feláldozhatókjaként jellemezhetnénk, csak itt nem kiöregedett akciósztárok hakniznak, hanem az utóbbi évek legviccesebbnek kikiáltott színészei. Ők sem veszik annyira komolyan az egészet, csak egy jóízű show-t akarnak csinálni, aminek bevétele Rogen alapítványát illeti. A 2012-ben létrehozott szervezet neve – Hilarity for Charity (Vidámság a Szeretetért) – ugyanaz, ami filmnek is lesz, és az Alzheimer-kórban szenvedőknek nyújt segítséget.

A sztárnak pedig sikerült egy elég ütős csapatot verbuválnia, amelyben szerepel többek között Sacha Baron Cohen, akit Boratként ismert meg a világ; a popsztár-rapper Post Malone, a Szilícium völgyből ismerős Kumail Nanjiani és Jeff Goldbum.

A trailer elején Rogen kisétál a színpadra és egyszer csak a pokolban találja magát, szemben a Sátánnal, ahol a pokol ura bejelenti neki, hogy “elkezdődött számára az örök szenvedés”. Az előzetes fennmaradó része pedig ízelítőt ad a stand up-os gegekből, bugyuta poénokól, füves viccekből, továbbá a sztárparódiákból. A nem túl magasröptű humor tökéletes példája, mikor megjelenik az elmaszkírozott Sacha Baron Cohen, aki

David Attenborough-t alakítja David Atthenborat néven

A műsor Április 6.-án jön ki az amerikai Netflixen. A magyar premierről egyenlőre nincs hír.

Borítókép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik