Kultúra

A robotok átveszik az uralmat a Westworld 2. évadában

Folytatódik az HBO sikersorozata, amelynek megjelent az új előzetese, máris magyar felirattal.

Csaknem másfél évvel azután, hogy véget ért az első évad, nagyjából egy hónap múlva visszatér az HBO képernyőjére a 2016 egyik legjobb sorozatává vált Westworld, amelynek itt az új, feliratos előzetese.

A Michael Crichton azonos című filmklasszikusa ihlette sorozat a mesterséges értelem hajnalán játszódik és az első évadban a bűnbeesés evolúcióját mutatta be egy olyan világban, ahol az ember minden vágyát kiélheti egy élményparkban, amely a vadnyugat világát idézi. Jonathan Nolan és Lisa Joy kreációjának folytatása ott fogja felvenni a fonalat, ahol az első szezon véget ért, azaz a robotok fellázadnak és az Evan Rachel Wood által megformált Dolores vezetésével átveszik az irányítást az élménypark felett.

Wood mellett a főbb szerepekben Ed Harris (A Sötét Ruhás Férfi), Thandie Newton (Maeve), James Marsden (Teddy) és Jeffrey Wright (Bernard) is visszatér a sorozatban, amelyet J.J. Abrams producerál.

A Westworld második évada magyar idő szerint április 23-án, hétfőn éjjel 3:00-kor fog debütálni a magyar HBO műsorán. Az évadnyitót aznap este 20:00-tól megismétli a mozicsatorna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik