Kultúra

Pokoli űrutazást ígér a Trónok harca írójának új horrorsorozata

A Netflix készíti a George R.R. Martin novelláján alapuló Nightflyerst, amelynek itt az első előzetese.

Tavaly nyáron jelentette be a Syfy amerikai kábelcsatorna, hogy az HBO után ők is felülnek a George R.R. Martin műveit feldolgozó vonatra és sorozatot készítenek a Trónok harca írójának Nightflyers című sci-fi horror novellájából. A Martin által eredetileg 1980-ban írt, majd 1985-ben megjelentetett mű adaptációja utóbb a Syfy és a Netflix közös produkciójaként valósul meg és miután az első évad már az utómunkálatokat tapossa, a napokban közzétették a széria a rövid, de ígéretes teaser trailerét.

A Nightflyers egy galaktikus felfedezőútról szól, amely során nyolc tudós és egy telepata a naprendszer határára utazik, hogy kapcsolatba lépjen a feltételezésük szerint ott élő idegenekkel. Ahogy közelednek, úgy egyre félelmetesebb eseményeket élnek át a The Nightflyer nevet viselő hajójukon, amelyről aztán kiderül, hogy a számítógépe bekattant és feltett szándékává vált, hogy végezzen a legénységgel.

Az 1987-ben a magyarul a Gyilkos űrhajó címen filmre vitt sci-fi horror új adaptációja valamikor idén fog debütálni a tengerentúlon a Syfy műsorán, illetve elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik