Kultúra

Meghalt a Szökés színésznője

A Deadline számolt be róla, hogy 49 éves korában elhunyt DuShon Monique Brown amerikai színésznő, aki legismertebb szerepeit A szökés és a Lángoló Chicago című sorozatokban játszotta. Brownt néhány nappal ezelőtt mellkasi fájdalmakkal szállították kórházba, ahol tegnap este elhunyt. A halálának pontos oka egyelőre nem ismert.

Az 1968-ban az Illinois állambeli Chicagóban született Brown már befutott színpadi színész volt, amikor a 2000-es évek elején elkezdett mozis és tévés szerepeket vállalni. A 2003-as Skin Complex című tévéfilm után a második tévés produkciójaként kapott szerepet a hamar világszerte roppant népszerűvé vált A szökésben, amelyben Katie Welch nővért alakította.

A későbbiekben olyan produkciókban tűnt fel, mint A dilemma, a Boss, a Shameless – Szégyentelenek, az Egy apró bökkenő, az Unexpected, az Empire és az Amazon új sci-fi sorozata, a Philip K. Dick művein alapuló Electric Dreams. Legtovább a szülővárosában játszódó Lángoló Chicagóban játszott, melyben 2012 óta 55 epizódban tűnt fel Connie szerepében.

Kiemelt kép: Universal Television

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik