Kultúra

Bebörtönzött kísértetekkel riogat Helen Mirren gótikus horrorja

Az Oscar-díjas színésznő főszereplésével közeleg a Winchester című alkotás, melynek itt az új előzetese. Trailer.

Az egyebek mellett a 2014-es Időhurok és a tavalyi Fűrész: Újra játékban című filmeket is jegyző Spierig testvérek rendezésében készül a Winchester című kísértetes horror, amely új előzetest kapott.

A (szinopszis szerint) megtörtént eseményeket fog feldolgozó produkció egy San Francisco határában álló hatalmas házban játszódik, amely (ugyancsak állítólag) a legszörnyűbb a világ összes kísértetjárta háza közül. A hétemeletes palotát az özvegy Sarah Winchester (Helen Mirren) építtette, és miként az már az előzetesből is kiderül, azért készült hozzá több tucat szoba, hogy azokba be lehessen börtönözni a nyughatatlan szellemeket. Ezzel fog szembesülni a Winchesterékhez látogatóba érkező tudósember Eric Price (Jason Clarke) is, csakhogy aztán váratlanul kiszabadul a gonosz lelkek leggonoszabbika, aki/ami a többi szellemet is szabadjára engedi, hogy bosszút állhassanak a Winchester-családon.

A Sarah Snook és Eamon Farren mellékszereplésével készült Winchester február 2-án fog debütálni az amerikai mozikban. Hozzánk nagyjából egy hónappal később: március 15-én érkezik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik