Kultúra

Egy éve halt meg George Michael

Az énekes 53 évesen szívelégtelenségben, otthonában halt meg tavaly karácsonykor, december 25-én. Egy évvel később rengetegen emlékeztek meg George Michaelről, sőt, a családja is közzétett egy levelet a rajongóknak a honlapjukon.

Ez az év új és nehéz kihívásokkal volt tele azoknak, akik közel álltak és hűségegesek voltak Michaelhez. Nem utolsó sorban az is megedzett bennünket, hogy ebben a hónapban minden boltból, autóból és rádióból a Last Christmas és a December Song szólt, ahogy ez mindig is így volt, de tudjuk, hogy már nincs közöttünk, és hiányzik nekünk.

– a családja azt is hozzátette az üzenethez, hogy tudják, hogy ez a karácsony nagyon nehéz, de nincsenek egyedül a gyászban. Arra kérték a rajongókat, hogy igyanak egyet az énekes egészségére, és élvezzék a zenéjét. a Last Christmas például a karácsonyra való tekintettel ismét felkerült a brit slágerlista harmadik helyére.

George Michael 2012 októberében koncertezett utoljára, de halála előtt nem sokkal egy róla szóló dokumentumfilmen dolgozott, amit az eredeti tervekkel ellentétben nem márciusban, hanem idén októberben adtak ki. A Freedomot szokatlan módon maga George Michael narrálja, és soha nem látott felvételeket is bevágtak a készítők.

Így rendezett George Michael filmet magáról, amiben nem is szerepel
Az énekes egy dokumentumfilmen dolgozott társrendezőként a tavaly karácsonyi halála előtt, amit ezen a héten mutattak be. A George Michael: Freedom egyszerre informatív és megható, bónuszként pedig Stevie Wonder mond egy Stevie Wonder-viccet.

A család teljes levelét itt tudja elolvasni. 

Kiemelt kép:  Michael Putland/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik