Kultúra

Feke Pál erre az 50 kérdésre egyáltalán nem számított!– videó (X)

A nyár egyik legnagyobb és legizgalmasabb kulturális fesztiváljára nem lehet elég korán kezdeni a készülődést. A Szegedi Szabadtéri Játékok jövő évi műsorára már augusztusban fény derült, és a színészek már most hangolódnak a szerepeikre. Feke Pál saját lakhelyén, Szentendrén kalauzolt el minket.

A Szegedi Szabadtéri Játékok jövő évi műsorára már augusztusban fény derült, és a színészek már most hangolódnak a szerepeikre. Feke Pál saját lakhelyén, Szentendrén kalauzolt el minket.

Vannak bizonyos események, amelyek egy évben csak egyszer jönnek el, de megéri várni rájuk. Ilyen például a karácsony, és ilyen a Szegedi Szabadtéri is. A borongós, hideg téli estéken nincs is jobb, mint felidézni a forró nyár legszebb pillanatait, amelyek között garantáltan ott lesz szegedi színházi fesztivál is.

Jövőre is rendkívül színes műsor vár titeket a Szegedi Szabadtérin, hiszen három különböző musical mellett Verdi remekművét, a Rigoletto c. operát és minden idők leghíresebb love story-ját, a Rómeó és Júliát is megnézhetitek, ráadásul utóbbit Hegedűs D. Géza rendezésében. Az első musical Alföldi Róbert kihagyhatatlan rendezése, a Hegedűs a háztetőn lesz, amely már a bemutató óta hatalmas sikernek örvend. Ezt követően idei, hat teltházas előadása után visszatér a Dóm tér színpadára A Notre Dame-i toronyőr is, majd az évadot a várva várt szuperprodukció, az Apáca Show zárja, amely az év legnagyobb musicalpremierje lesz.

A várakozás örömét éli át Feke Pál is, nemcsak az adventi időszak miatt, hanem az Apáca Show-béli szerepe miatt is, amely állítása szerint régi vágyát teljesíti be. Hogy miért is? Az alábbi videóból, amelyben 50 izgalmas, személyes kérdést tettünk fel neki, kiderül:

Tartsd fenn Te is a várakozás örömét az ünnepek után is, és lepd meg szeretteidet karácsonykor egy igazán különleges, felejthetetlen nyári élménnyel, amely garantált siker lesz az egész családnál. Nézd meg a jövő évi műsort ITT.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik