Kultúra

Kerényi Miklós Gábor Mikulásnak öltözve, egy virgáccsal fenekelte el a kollégáját

Miután Maros Ákos az ATV-nek névvel vállalta, hogy 18 éves korában, 23 éve Kerényi fenekeléssel büntette, az Operettszínház azonnali hatállyal kirúgta az igazgatót, és belső vizsgálatot kezdeményeztek. Kerényi Miklós Gábor a művészi szabadságra hivatkozva bocsánatot kért.

Az elmúlt pár nap hírei után ezért még szürreálisabb az a videó, amit az egyik Facebook-bejegyzés alatt találtunk. A celebfőzős műsorban, a Hal a tortánban még 2013-ban főzött Kerényi fia, Kerényi Miklós Máté, aki egyből úgy kezdte az adást, hogy elment levágatni a haját, és a fodrásszal úgy beszéltek az apjáról, mint akitől rettegni kell.

KMM: Felőlem borotvával is rámehetsz.

Fodrász: Persze, és akkor mit szólna… Mindig apukádtól félsz. Meg én is.

Az operettszínházas vendégek, Oszvald Marika, Szulák Andrea, Brasch Bence és Mészáros Árpád Zsolt a Mikulásra való tekintettel krampuszoknak öltöztek be, ami jól jött a meglepetésvendégnél. Kerényi Miklós Mátéhoz ugyanis Télapóként az apja érkezett a vacsora végén.

Szulák Andrea azt mondta, hogy ez azért volt furcsa, mert most nem kellett félni a Tanár Úrtól.

Az volt a legdíjazandóbb, hogy kilépett abból a nagyon szigorú és kemény, néha már félelmetes figurának a szerepköréből, amiről ő azért itt a házban felismerhető.

Kerényi megcsapkodta egy kicsit Brasch Bence combját, gügyögött egy sort, aztán elfenekelte Mészáros Árpád Zsolt fenekét a virgácsával, amiért utánozni szokta a színházban.

Az egész adást itt visszanézheti, tanulságos, hogyan magázza végig az apját a kisebbik Kerényi. Spoiler: a végén még Fluor is megjelenik.

Kiemelt kép: SuperTV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik