Kultúra

Kerényi Miklós Gábor Mikulásnak öltözve, egy virgáccsal fenekelte el a kollégáját

Jánossy Villő
Jánossy Villő

újságíró. 2017. 11. 08. 13:23

Miután Maros Ákos az ATV-nek névvel vállalta, hogy 18 éves korában, 23 éve Kerényi fenekeléssel büntette, az Operettszínház azonnali hatállyal kirúgta az igazgatót, és belső vizsgálatot kezdeményeztek. Kerényi Miklós Gábor a művészi szabadságra hivatkozva bocsánatot kért.

Az elmúlt pár nap hírei után ezért még szürreálisabb az a videó, amit az egyik Facebook-bejegyzés alatt találtunk. A celebfőzős műsorban, a Hal a tortánban még 2013-ban főzött Kerényi fia, Kerényi Miklós Máté, aki egyből úgy kezdte az adást, hogy elment levágatni a haját, és a fodrásszal úgy beszéltek az apjáról, mint akitől rettegni kell.

KMM: Felőlem borotvával is rámehetsz.

Fodrász: Persze, és akkor mit szólna… Mindig apukádtól félsz. Meg én is.

Az operettszínházas vendégek, Oszvald Marika, Szulák Andrea, Brasch Bence és Mészáros Árpád Zsolt a Mikulásra való tekintettel krampuszoknak öltöztek be, ami jól jött a meglepetésvendégnél. Kerényi Miklós Mátéhoz ugyanis Télapóként az apja érkezett a vacsora végén.

Szulák Andrea azt mondta, hogy ez azért volt furcsa, mert most nem kellett félni a Tanár Úrtól.

Az volt a legdíjazandóbb, hogy kilépett abból a nagyon szigorú és kemény, néha már félelmetes figurának a szerepköréből, amiről ő azért itt a házban felismerhető.

Kerényi megcsapkodta egy kicsit Brasch Bence combját, gügyögött egy sort, aztán elfenekelte Mészáros Árpád Zsolt fenekét a virgácsával, amiért utánozni szokta a színházban.

Az egész adást itt visszanézheti, tanulságos, hogyan magázza végig az apját a kisebbik Kerényi. Spoiler: a végén még Fluor is megjelenik.

Kiemelt kép: SuperTV2

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Robin Williams during "One Hour Photo" Press Conference with Robin Williams and Michael Vartan at Park Hyatt Hotel in Century City, California, United States. (Photo by Vera Anderson/WireImage)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.