Kultúra

Németh Kristóf megfelelőnek látta az alkalmat arra, hogy a hamis nemierőszak-vádakról értekezzen

A Sárosdi-ügy miatt – tudják, amiben Sárosdi Lilla azzal vádolt meg egy híres rendezőt, Marton Lászlót, hogy szexuálisan zaklatta – most Németh Kristóf mondta el a véleményét. Ő korábban a Barátok Köztben játszott valakit – nálam még a Mezzot is kamarazenekar játssza el a helyszínen.

Németh reakcióként az NLCafénak elmondott egy történetet, amelyben egy meg nem nevezett kollégája hamisan vádolt szexuális zaklatással egy meg nem nevezett rendezőt, amivel Németh Kristóf azt szerette volna érzékeltetni, hogy a nők ezzel vissza tudnak élni.

Természetesen vissza tudnak egyébként, bár ebben a történetben eddig azt sem bizonyítja semmi, hogy visszaéltek volna vele.

De egyébként a férfiak is vissza tudnak, hiszen honnan tudjuk, hogy Németh Kristóf igazat mond? Honnan tudjuk, hogy tényleg nem volt szexuális zaklatás az ő történetében? Vagy, hogy megtörtént egyáltalán, és nem kitalálta. Pont egy kicsivel kevesebb bizonyíték van rá, mint Sárosdi vádjára – mivel Sárosdi mellett már kiált valaki, akinek korábban elmesélte a történetet, hogy tanúskodna.

Nyilván Németh Kristóf is rosszul érezné magát, ha hazugsággal vádolnák a története miatt, és akkor még mindig jobb lenne a helyzete, mint Sárosdinak, hiszen senki nem vette elő mellette a farkát, hogy adjon rá egy puszit.

Olvasói sztorik