Kultúra

Kalandos ökörség lesz az új Hé, Arnold!-film

Előzetest kapott a Hey Arnold!: The Jungle Movie című alkotás, amelyben visszatérnek a népszerű rajzfilmsorozat szereplői.

Még tavaly nyáron jelentette be a Nickelodeon, hogy 13 évvel a Hé, Arnold! befejezését követően idén egy egész estés tévéfilmmel fogja megörvendeztetni az egykoron oly népszerű rajzfilmsorozat rajongóit. A produkció azóta elkészült és mostanra kijött az előzetese, amely nincs híján mókás pillanatoknak.

A Hey Arnold!: The Jungle Movie (Hé, Arnold!: A dzsungel film) című alkotás éppen ott fogja felvenni az események szálát, ahol 2004-ben az animációs sorozat abbamaradt. A történet arra fog épülni, hogy Arnold elhatározza, valóra váltja az álmát és megkeresi elveszett szüleit, amelyhez utóbb a fél világot be kell majd járnia. Természetesen nem lesz egyedül, mert a barátai is vele tartanak a fordulatos úton.

A harmadik egész estés Hé, Arnold!-filmként készített Hey Arnold!: The Jungle Movie-t is az eredeti szériát kidolgozó Craig Bartlett írta, rendezni pedig a Raymie MuzquizStuart Livingston páros rendezte.

Hey Arnold!: The Jungle Movie november 24-én fog debütálni az amerikai Nickelodeon műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik