Kultúra

A Netflix eddigi legbrutálisabb sorozatával kecsegtet a Megtorló új előzetese

Már a trailere is kegyetlen és merész a The Punishernek, amelyhez képest az eddigi Marvel-sorozatok szappanoperáknak tűnnek.

Egy nappal azután, hogy lepleztek egy ütős részletet a közelgő szériából, a Netflix végre közzétette a Marvel’s The Punisher első előzetesét, amely egy bevállalós és kegyetlen akció- és drámasorozatot ígér.

Ugyan a Punisher cselekménye még mindig ködös, de az már a trailerből kiderül, hogy a családja gyilkosainak levadászását követően Frank Castle (Jon Bernthal) egy szövevényes összeesküvés felgöngyölítését és az érintettek kiiktatását fogja kitűzni céljául. Ez durva fegyveres összecsapásokhoz vezet majd, melyek során Castle megkísérli egymaga térdre kényszeríteni a New York-i alvilágot.

A Daredevil második évadában bemutatkozott Castle szerepében továbbra is tökéletesnek tűnő Bernthal mellett a szintén a Daredevilből ismerős Karen Page szerepében Deborah Ann Woll is visszatér majd a Punisherben. A fontosabb új karakterek pedig Castle egyik múltbéli cimborája, az ex-katona Billy Russo (Ben Barnes), aztán a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek dolgozó, Micro fedőnevű elemző (Ebon Moss-Bachrach) és a rendkívül képzett titkos ügynök, Dinah Madani (Amber Rose Revah) lesznek a sorozatban.

A premierdátuma még nem ismert, de a Punisher első évada még idén megérkezik majd a Netflixre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik