Kultúra

Bilincses szexnek indult, halálos ítélet lett belőle

Így summázható a Stephen King-féle Bilincsben, amelynek a Netflixen közeleg a borzongató filmváltozata. Trailer.

Immár kétségtelenül reneszánszát éli idén Stephen King műveinek filmre varázsolása, hiszen A Setét Torony, A köd, a Mr. Mercedes és az AZ éppen ma mozikba kerülő adaptációja után rövidesen érkezik a Netflixre az író Bilincsben (Gerald’s Game) című regényének filmváltozata, amely most előzetest kapott.

Az 1992-es könyv és annak adaptációja is egy Jessie Burlingame nevű nőről szól, aki nyaralni indul a férjével, Geralddal, hogy egy a nagyvilágtól távoli kis kunyhóban többek között kiéljék vágyaikat. A házikóba megérkezve aztán egymásnak is esnek, amit a férj kedvese ágyhoz bilincselésével bolondít meg, csakhogy ez nem nyeri el Jessie tetszését, akinek ellenállása közepette a férfi hirtelen szívrohamot kap és meghal. Ekkor veszi kezdetét a nő pokoljárása, hiszen az ágyhoz bilincselve ráébred, hogy ott az Isten háta mögött gyakorlatilag halálra van ítélve, mert ha nem az éhség és a szomjúság, akkor a házba tévedő állatok, vagy az idővel egyre kibírhatatlanabbá váló hallucinációi fognak végezni vele.

Az egyebek mellett a Watchmen – Az őrzőkből és a Wayward Pines-ból ismert Carla Gugino főszereplésével, illetve Bruce Greenwood (Én, a robot, Star Trek) mellékszereplésével készült Gerald’s Game Mike Flanagan rendezésében készül és szeptember 29-én fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik