Kultúra

El se tudja képzelni, milyen nehéz egy utazó Insta-sztár élete

Ne tessen irigyelni az utazó blogger Nicola Easterbyt, aki keményen megdolgozik azokért a fotókért!

Az új-zélandi Nicola Easterby élete nem csak játék és mese. Az Instagram egyik utazgató sztárja vallott arról a Mirror szerint, mennyi áldozatot kell hoznia, mennyi verejték rejtőzik a paradicsomi úticélokon készült fényképek mögött.

No complaints waking up to this view of paradise every morning in Vietnam 🇻🇳🌴🌊☀️ @avaniquynhon @avani_hotels #avanime #ad

Nicola Easterby 🇦🇺✈️ (@polkadotpassport) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 18., 05:51 PDT

Easterby három év alatt öt kontinens 46 országát járta be, amivel 250 ezer követőt szerzett az Instán. Eredetileg a brisbane-i egyetemre járt, de ráunt, úgy döntött, neki valami olyan kell, ami megjósolhatatlan és instabil. Ahogy utólag fogalmazott:

Ez volt életem legijesztőbb és legjobb döntése.

Hazaköltözött a szüleihez és évekig dolgozott, hogy elég pénzt spóroljon össze. Két év meló és tervezés után vágott neki az útnak, amit alaposan dokumentált az Instáján. Fotóit hamar felkapták az utazásszervezők, és nem volt megállás. Vallja, hogy utazni mindenki tud, de nem mindegy, ki melyik erősségére játszik rá. Szerinte sokan azt mondják, mennyire könnyű Insta-sztárnak lenni, ezt bárki megcsinálja, pedig nem.

Az embereknek nem esik le, hogy itt nyilvánvalóan sokkal több van az egész mögött. Ez annyira sok munka, mindenki annyira, annyira keményen dolgozik érte.

Az egyik nagy hátrány, hogy egy bőrönd az élete, amit folyton ki-be kell pakolnia. Most már van egy otthoni bázisa is, ahova néha hazatér, de korábban a nomád élet különösen nehéz volt a számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik