Kultúra

Félre a Despacitóval, a Hurts elhozta az ősz partislágerét

Megjelent a brit duó Ready To Go című vadiúj felvétele, melynek a hangzásánál csak a klipje izgalmasabb.

Új dallal és videoklippel jelentkezett a Hurts: a Ready To Go című friss felvétel a brit duó szeptember 29-én megjelenő negyedik albumán kap helyet.

A Ready To Go arról szól, hogy a legmagasabb hőfokon éled az életed. Ezzel szemben a videó a gyászt mutatja be, és azt, hogy a legtöbb embernek mekkora nehézséget okoz az, hogy szembesüljön a saját érzéseivel. Ez különösen nagy probléma Anglia északi részén, ott, ahol a klipet is forgattuk. Az a célunk, hogy a dal és a videó is pozitív üzenetet közvetítsen az élet szeretetéről.

– mesélte a Hurts énekese, Theo Hutchcraft.

Míg a Hurts első két albumát egy szomorkás, szinte gótikus atmoszféra lengte körül, addig a harmadik lemeznél (Surrender) ismeretlen és szokatlan zenei területekre merészkedett a páros. Ez az út pedig folytatódik a szeptember 29-én érkező új anyaggal, mely a Desire címet kapta; és amelyen olyan bátor és meglepő megoldásokat tartalmazó számok szerepelnek, mint a Chaperone, a People Like Us vagy a most bemutatott Ready To Go.

Immáron 7 éve annak, hogy a világ felfigyelt a Hurts bemutatkozó dalára, a Wonderful Life-ra, valamint az első albumra, a Happiness-re. Azóta a páros meghódította a kontinenst, a 2013-ban megjelent Exile-on és a 2015-ös Surrender anyagokon olyan slágereket találunk, mint a Somebody To Die For vagy a Some Kind of Heaven, a lemezeik rendre a Top 10-be kerültek a slágerlistákon, és csak 2016-ban közel 100 000 koncertjegyet adtak el, amivel az évtized egyik legsikeresebb brit zenekarává nőtték ki magukat.

Az idén az EFOTT-on és a Szigeten is fellépett Theo HutchcraftAdam Anderson kettős április végén adott először ízelítőt a Desire lemezről: a Beautiful Ones klipjét – amely az egyéniségeket ünnepli, és amelyet mára több mint 2.8 millióan láttak – maga Theo írta, ráadásul a főszerepet is magára vállalta.

Forrás: Sony Music

Ajánlott videó

Olvasói sztorik