Kultúra

A galaxis őrzői rendezője támasztja fel a Starsky és Hutchot

Készül a kultikus szarusorozat rebootja, melyet James Gunn írni és producerálni.

1975 és 1979 között futott a 20. századi televíziózás egyik legemlékezetesebb zsarus-haverfilmes krimisorozata: a David Soul és Paul Michael Glaser főszereplésével készült Starsky és Hutch, amely hamarosan beáll az új évezredben rebootot kapó tévés produkciók sorába – jelentette a Deadline.

A közel 40 évvel az eredeti széria után készülő Starsky és Hutch-újrát az a James Gunn fogja készíteni, aki a 2014-ben A galaxis őrzőivel, majd idén annak folytatásával dobbantott nagyot.

James Gunn (stílszerűen) egy mosómedvével A galaxis őrzői vol 2 premierjén. Fotó: Getty Images

Az értesülések szerint Gunn lesz az executive producere és ő is fogja írni a sorozatot, melynek kidolgozásában az egyik fivére: Brian Gunn és az unokatesójuk, Mark Gunn fogja segíteni a filmest.

A Sony Television égisze alatt készülő reboot egyórás epizódokból fog állni és az írása mellett több epizódját is James Gunn fogja levezényelni.

Az új sorozat természetesen már nem az első bőrlehúzás lesz a Starsky és Hutchról, amelyből 2004-ben mozifilm is készült, Ben Stiller és Owen Wilson főszereplésével. Az a produkció persze inkább volt paródiája az eredetinek, míg a reboot azért várhatóan valamelyest komolyabb hangvételű lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik