Kultúra

Folytatódhat a Fargo és a Hannibal is

Hannibal (hannibal)
Hannibal (hannibal)
Mindkét sorozatból van esély negyedik évadra.

A Hannibalnak már évek óta véget vetett az NBC, ám a rajongók azóta is reménykednek, hogy újra feltámad kedvenc sorozatgyilkosuk a tévéképernyőn. Erre most van is némi esély, ugyanis a sorozat gazdája, Bryan Fuller, közzétette a Twitteren, hogy újra beindultak az egyeztetések a producerekkel. Azt pedig korábbról is lehet tudni, hogy a Hannibalt alakító Mads Mikkelsen szívesen benne lenne a folytatásban.

A Fargo sorsa is kérdéses, de itt épp fordított a helyzet: a stúdió részéről teljes a bizalom, viszont az alkotó vonakodik. A Coen tesók klasszikusából kiinduló zseniális sorozatnak csak most zárult le a harmadik évadja, de a sztori mögött álló Noah Hawley egyelőre nem biztos benne, hogy folytatni kéne.

Még nem hallottunk tőle semmilyen ötletet a negyedik évadra. Mi arra bátorítottuk, hogy csak akkor vágjunk bele, ha valami tényleg lázba hozza és igazán hisz benne. Megvan az esélye, hogy nem lesz ilyen ötlete egy darabig. Persze, mivel Noah rendkívül kreatív és termékeny, az is lehet, hogy hamarosan előrukkol valamivel

– mondta John Landgraf, az FX CEO-ja. Lehet, hogy Hawleynak jól jönne egy kis pihenő, mert a Fargo harmadik évadján már érződtek a fáradás jelei. Persze ennyire zseniális első két évad után volt hova hanyatlani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik