Itt vannak az első izgalmas képek a Viszkis-moziból

Plusz az első poszterféle is megjelent az Ambrus Attiláról szóló magyar akciófilmhez.
Kapcsolódó cikkek

Már az utómunkálatokat tapossa az Antal Nimród rendezésében készülő A Viszkis, amely ősszel fog mozikba kerülni. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attiláról szóló produkciót forgalmazó InterCom jóvoltából egy rakás új kép érkezett, melyek jól érzékeltetik, milyen klasszul fog kinézni az akciófilm.

InterCom
InterCom
InterCom
InterCom
InterCom
InterCom
InterCom
InterCom
InterCom
InterCom
InterCom
InterCom

A nagy sikerű Kontrollt is rendező Antal új alkotásában ismét itthon kamatoztatja a Hollywoodban szerzett tapasztalatait, hogy egy látványos és izgalmas filmben mesélje el a rendszerváltás utáni Magyarország leghírhedtebb bankrablójának történetét. A Szalay Bence főszereplésével forgatott Viszkis-film célja, hogy azt is megmutassa, miként emelt a média bulvárhőssé egy bűnözőt a ’90-es években. Az események mögé tekintve Ambrus Attila személyiségének változása és az elfogása utáni nyomozás részleteinek bemutatására is vállalkozik az alkotás, amely a valódi eseményeket fiktív elemekkel keveri.

Harminc ember lefekszik a földre, ha azt mondom, le a földre
Szalay Bence élvezi, hogy pisztollyal rohangálhat Ambrus Attilaként. Videó a Viszkis forgatásáról.

A rendező szándékai szerint A Viszkis a műfaji sokszínűségének köszönhetően a humort és a látványos akciójeleneteket sem nélkülöző, közönségvonzó alkotás lesz, amely november végén kerül a mozikba.

InterCom