Kultúra

Pink zellerszárat ropogtat, táncosai gumimacit szopogatnak

Förgeteges partyt fog P!nk csinálni Budapesten, ráadásul már azt is tudjuk, mit akar az öltözőben látni.

Már a Sziget szervezői is alig tudnak aludni az izgatottságtól, hogy ismét Magyarországra jön Pink (jó, hivatalosan P!nk). Hatalmas – trumposan szólva huuuuge – látványvilággal és a családjával érkezik az amerikai énekesnő.

A nagy fanatikusoknak azonban a legfontosabb hír, hogy még VAN JEGY a koncertre.

Amerikában is nagyon fényezték Pink fényes show-ját, amivel utazgat a világban, ezt hozza majd a Hajógyári-szigetre is. A közlemény szerint Pink “nagyon odateszi magát” a turnén, szóval valami nagy durranást várnak tőle Budapesten is, lesz itt akrobatika, tiszta hangzás és lenyűgöző látvány is.

Organikus gyümölcs, gumimaci

Arról is írnak, mit kért az énekesnő, aki nagy virágfanatikus. Két csokor fehér rózsát akar az öltözőjébe, aminek gyerekbarátnak kell lenni, pl. élvédős késekkel. Teák, organikus méz, citrom és természetes módon termesztett bogyós gyümölcsök is vannak a listán. Kér mér szeletelt sárgarépát és zellerszárat is, dettó organikusan.

A táncoslányokról se feledkezett meg Pink: ők gyümölcs- és zöldségtálat, avokádót, 70 százalékos csokit és egy zacskó gumimacit kapnak. A táncos fiúk pedig gumicukor helyett egy zacskó csokiszeletet kértek.

Alternatív Sziget-himnusz

Más: augusztus 9-én jön a Szigetre a rock-punk-folk-world musicot játszó Dubioza Kolektiv, amik meg is énekelték a nagy alkalmat, tessék csak a röfrént figyelni:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik