Kultúra

Szívbemarkoló levéllel búcsúzik a Linkin Park az énekesétől

Szívhez szóló levelet írtak a július 20-án elhunyt Chester Benningtonnak a Linkin Park tagjai. A zenekar még mindig nem tette túl magát a tragédián, az énekes öngyilkosságán.

Sok embert megszólítottál, többet, mint amennyire gondolsz. Az elmúlt pár napban a világ minden pontjáról kaptunk szeretetet és támogatást, privát módon és nyilvánosan egyaránt. Talinda [Chester Bennington özvegye] és a család hálás érte, és szeretné a világ tudtára adni, hogy te voltál a legjobb férj, fiú, és apa. A család nélküled már sohasem lesz teljes.

A zenekar elismerte, hogy az énekes démonai – a gyerekkori szexuális zaklatások emléke, a drog, és az alkohol -, amelyek elragadták Benningtont, mindig ott voltak körülöttük.

De pont az, ahogy ezekről a démonokról énekeltél, segített abban, hogy mindenki megszeressen téged. Nem féltél megmutatni a problémáidat, és ezzel közelebb hoztál minket közelebb. Megmutattad, hogyan lehetünk emberibbek.

A Linkin Park a levél végén azt írja: még nem tudják, hogyan folytatják tovább, de az biztos, hogy Chester Bennington mindannyiuk életét jobbá tette.

Dear Chester,Our hearts are broken. The shockwaves of grief and denial are still sweeping through our family as we…

Közzétette: Linkin Park – 2017. július 24.

A zenekar létrehozott egy emlékoldalt is, ahol a rajongók is megoszthatják gyászukat, továbbá egy krízisközpont elérhetőségét is megadták.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik